Melchior van Dansik, Ndebele Tafeltje; handmade Northern Light Table meets 3D printed flower Designers vase

 

Adoráble ART + DESIGN

galerie

groepsexpo hedendaagse kunst

Banstraat 9

galerie@adorable.nl

www.adorable.nl

 

Ndebele Table meets… 4 young international jewelry designers en Groepstentoonstelling kunstenaars van de galerie waarvan er liefst 3 ook een atelier in Duinoord hebben.

Adoráble ART+DESIGN Galerie richt zich op het snijvlak van hedendaagse beeldende kunst en vormgeving. We tonen uitgekiende combinaties van 2- en 3-D werk met spannende, aantrekkelijk vormgegeven gebruiksvoorwerpen.
Onze kunstenaars en ontwerpers komen uit binnen- en buitenland. Zij staan garant voor modern design en unieke kunstwerken, die samen en elk afzonderlijk de geest prikkelen en waar een liefhebber voor valt.

Adoráble ART+DESIGN is aanwezig op landelijk toonaangevende kunstbeurzen.
De galerie, gevestigd op de 1e etage, is geopend van donderdag tm zondag, op afspraak,Melchior van Dansik
De subtiele NDEBELE TAFELTJES van Melchior van Dansik worden in een beperkte oplage (max. 25) stuk voor stuk met de hand gemaakt, zonder schroeven of lijm. De LIMITED EDITIONS zijn unieke stukken hout, gevormd door de natuur die, soms met kleine interventies, passen binnen de verhoudingen van de elliptische bladen. Het NDEBELE TAFELTJE is stevig en toch met slechts één hand te verplaatsen. De 100cm hoge tafeltjes zijn geschikt om dierbare voorwerpen of bloemen op te tonen. Hoogte 70cm is ideaal bij een actieve zit, voor een kop koffie, een laptop of een boek. Kortom, het is een nomadisch tafeltje dat u trouw zal begeleiden door heel uw huis. Alle NDEBELE TAFELTJES zijn genummerd en gesigneerd.