‘Zomerspiegeling ll’ acryl, 100×100 cm

Zomerlicht

 

Anne Marie van Dijk / schilderijen
Nicolaistraat 79

amvandijk070@gmail.com

www.schilderijenannemarievandijk.nl

 

Ik loop graag in het bos en word daar geboeid door vorm, kleur, structuur en lichtinval. Ook in mijn vakanties zoek ik de natuur op, b.v in IJsland. Daar was het de kracht van vallend water die me aan het schilderen zette. Kleur en sfeer vind ik het belangrijkst. De vertaling in verf is een impressie en ook een abstractie. Acryl is op dit moment mijn favoriete materiaal. Meestal werk ik uitbundig op vrij groot formaat, soms verstild op kleine doeken. Inspiratie voor het schilderij hiernaast deed ik op tijdens langeafstandswandeling ‘het grenslandpad’. Het meet 100 x 100 cm.
In 2016 exposeerde ik met bomen- en waterval schilderijen in De Stompe Toren in Spaarnwoude en in 2017 was een pentekening van mij geselecteerd voor de zomerexpo in Museum de Fundatie in Zwolle. Ook exposeerde ik in het najaar van 2017 bij makelaardij Koenders in den Haag.
schilderijenannemarievandijk.nl geeft je alvast een indruk.